Skoler

It-løsninger, der virker i hverdagen

Hos Netgraf har vi specialiseret os i at levere IT-infrastruktur til skoler – specielt efterskoler.
Den enkelte løsning er skabt ud fra et indgående kendskab til efterskolernes virkelighed og hverdag samt en individuel screening af ønsker og behov hos den enkelte skole.

 

Særlige krav til efterskole-løsninger

IT-løsningen til efterskolerne skal kunne imødekomme helt særlige krav. Udover at løsningen internt anvendes rent administrativt som i enhver anden virksomhed, så indgår den også som en integreret og aktiv del af undervisningen.  Samtlige elever har faktisk adgang til dele af løsningen: Her hentes og gemmes opgaver, her kommunikeres på kryds og tværs og her surfes på nettet.
Det stiller krav om høj oppetid, god kapacitet og en logisk struktur. Og så er kravene til sikkerhed ekstra høje med de mange brugere.

 

Fleksibelt partnerskab

Nogle steder har vi stået for den totale løsning – andre steder har vi leveret delløsninger.
Nogle steder er opgaven blevet løst i et tæt samarbejde med skolens egen IT-afdeling og interne IT-ressourcer – andre steder har vi alene løst opgaven fra bunden.

Sådan udmøntes vores fleksible partnerskab, hvor vores løsninger og ydelser er tilpasset den enkelte skole og de strukturer, som man har her.  Netgraf er åben over for forskellige samarbejdsformer, men har altid det samme mål:

  • At skolen med vores produkter, ydelser og delløsninger får en effektiv, besparende og fleksibel IT-løsning med høj funktionalitet, høj sikkerhed og høj oppetid

 

Viften af ydelser og løsninger

Her kan du se de forskellige produkter vi tilbyder. Et eller flere af elementerne kan integreres i forhold til en allerede eksisterende IT-struktur – eller leveres samlet, som en sammenhængende totalløsning. Vi leverer selvfølgelig det, du har brug for – og kun det!