NetGraf

Netgraf er en mindre og dynamisk IT-virksomhed, der siden 1999 har serviceret efterskoler, firmaer og mindre virksomheder med IT-løsninger.
Vi  har bevidst valgt at lægge vores  aktiviteter på Juelsminde-halvøen samt i Vejle-/Horsens-området.  Vi ønsker partnerskab med den enkelte kunde og at være den lokale IT-virksomhed, som kan være hurtigt fremme, hvis assistance og serviceindsats er nødvendig.
Vi tror at det giver den største driftssikkerhed og tryghed for vores kunder.

 

Fokus på nytteværdi

Netgraf har viden, indsigt og ressourcer til at kunne levere selv store og komplicerede IT-systemer.  Men i dagligdagen er det helt andre systemer og løsninger, vi leverer.
For os er det vigtigt at levere den rigtige løsning hver gang. Det vil sige en løsning, der præcist er tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov. Med nøjagtig de funktionaliteter, som kunden har behov for – og ikke mere (men naturligvis med indbyggede udvidelses-muligheder).  Sådan sikrer vi kunderne brugbare løsninger med stor nytteværdi –  og løsninger hvor man kun betaler for det, som man har brug for. Det giver både god mening og er udtryk for godt købmandsskab, synes vi.

 

Klar tale

For Netgraf er det også vigtigt, at IT ikke gøres til en ”raketvidenskab”. Vi skal i vores dialog med dig kunne tale om IT i et forståeligt sprog.
For os er IT et stærkt og praktisk redskab, som bruges i hverdagen og som giver åbenlyse fordele og kvaliteter– og det skal vi kunne forklare med jævne ord. Så enkelt er det!